Resultaat- en Mensgestuurd Leiderschap


Resultaat- en Mensgestuurd Leiderschap, dat is was ons betreft de ideale mix om als leider écht succesvol te zijn. Resultaatgerichtheid geeft je een duidelijke focus, je bepaalt het gezamenlijke doel. De Mensgerichtheid zorgt ervoor dat ieders talenten tot hun recht komen en dat je een High Engaged Team bouwt.

Als je start met je loopbaan wordt er vooral veel geïnvesteerd in het opbouwen van jouw inhoudelijke kennis. Je groeit vakinhoudelijk en boekt hiermee resultaten. Je maakt promotie naar rollen met meer verantwoordelijkheid en inhoudelijk word je weer een stuk sterker.

Een vervolgstap bij veel bedrijven is dat je kan doorgroeien naar een rol als lijnmanager. Je gaat een team aansturen in het vakgebied waar jij je strepen hebt verdiend. Op inhoud ga je vaak moeiteloos mee, alleen kom je er al snel achter dat mensen aansturen toch echt wel even iets anders is.

Ik heb zelf geleerd dat je als lijnmanager het meest effectief bent als je de mix kunt vinden tussen Resultaat- en Mensgestuurd Leiderschap. Ontdek in ons programma waar jouw natuurlijke voorkeur ligt. Krijg ook inzicht waar je nog kunt groeien om de balans te vinden tussen resultaat en mens. Met onze praktische tools kun je dit vervolgens moeiteloos zelf op werkvloer toepassen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

De outdoor leiderschapsdag was de afsluiting van ons leiderschapstraject voor nieuwe managers. Thema's als communicatie, vertrouwen, samenwerken, mentaliteit en accountability kwamen zichtbaar tot leven. Bij iedere manager is daardoor wel een kwartje gevallen, eerder opgedane inzichten kwamen samen op deze dag.
Eveline Vos - TUI
No Gött´s No Talk

Resultaat- en Mensgestuurd Leiderschap - www.gotts.nl