(Persoonlijk) Leiderschap


Leiderschap een woord dat je vaak hoort en leest. Maar wat is het nou eigenlijk? Voor mij is Leiderschap of beter gezegd Persoonlijk Leiderschap het nemen van initiatief om jezelf te laten groeien. Dat betekent dat je nieuwsgierig bent, dat je bereid bent je grenzen op te zoeken en te verleggen. Dat je op zoek gaat naar de mooiste en beste versie van jezelf. Daar zit dan ook meteen het bruggetje naar Leiderschap richting anderen, je inzetten om hen te laten uitgroeien tot de beste versie van zichzelf.

Als ik kijk naar mijn eigen ontwikkeling hierin vraagt het met name veel lef om dit te doen. Om te erkennen dat er werk aan de winkel is en de bereidheid om hier écht in te investeren. Ik moest er vaak voor uit mijn comfortzone stappen en heel eerlijk die stretch zoek ik nu nog steeds op. Voor mij is het een continu proces.

Wij bieden de ontwikkeling van Persoonlijk Leiderschap aan voor Hoger opgeleide middle managers . Zij sturen een HBO+ team aan met minimaal 5 direct reports en zijn op zoek naar de balans tussen resultaat- en mensgestuurd leiderschap.

Ik wilde graag meer zelfvertrouwen hebben en meer vertrouwen in de keuzes die ik maak. In dit traject was Monique mijn coach en dit heb ik als zeer succesvol en prettig ervaren, al was het niet altijd even makkelijk. Mijn comfortzone is aardig opgerekt maar ik heb mijn doel bereikt!
Maarten Verdult - TMobile
Persoonlijk Leiderschap

(Persoonlijk) Leiderschap - www.gotts.nl No Gött's No Glory