Persoonlijk Leiderschap Hoger Opgeleide Moeder


Als Hoger Opgeleide Moeder werk je vaak in een omgeving die zich kenmerkt door focus op prestatie, doelgerichtheid, resultaten halen, willen winnen. Dit worden ook wel mannelijke waarden genoemd. Daar gedijen we goed op, het helpt ons om te ontwikkelen en stappen te maken in onze loopbaan. Het voedt onze drive en ambitie.

Als er kinderen komen, worden andere zaken opeens ook belangrijk zoals  beschermen, zorgen, aandacht geven en nog meer dan anders veel dingen tegelijk doen. Dit zijn voorbeelden van vrouwelijke waarden. Eigenschappen die wij als vrouw van nature in ons hebben worden nog eens extra aangesproken.

Deze twee rollen, carrièrevrouw en moederschap, kunnen heel conflicterend voelen. Daarbij kan het zijn dat je jezelf helemaal verliest, jezelf onbedoeld wegcijfert en niet meer weet wie jij bent én wat jij wilt.

Onze personal coaching is dan ook gericht op jou, om te (her)ontdekken wie jij bent. Wat is voor jou belangrijk, wat is jouw ideale balans in de rollen. In de wetenschap dat als je de balans vindt, je meer zult genieten en effectiever zult zijn in alles wat je doet. Maak je eigen keuzes en wordt een (nog) gelukkiger Hoger Opgeleide Moeder!

Herken je je hierin?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake.

Kernkwaliteiten
Monique heeft mij geholpen om mijn ideale mix te vinden tussen moederschap en carrière. Een worsteling waar ik zelf niet meer uitkwam. Ik heb weer geleerd te luisteren naar mijn gevoel en daar op te vertrouwen.
Anoniem
Ik voelde veel onrust in mezelf en dacht dat de oplossing was (weer) een nieuwe baan te zoeken. Monique heeft mij inzichten gegeven in mezelf en me geleerd rust te vinden. Vanuit die rust kan ik alles veel beter overzien en kan ik betere keuzes maken.
Anoniem
NLP hulpmodel

Persoonlijk Leiderschap Hoger Opgeleide Moeder - www.gotts.nl