Persoonlijk Leiderschap Category Manager


Als Category Manager binnen FMCG ben jij verantwoordelijk voor goede inhoudelijk plannen. Je schrijft het plan vanuit het belang en groei van de totale categorie en denkt in de Triple Win. Als het plan staat, begint het werk voor jou als Category Manager pas echt, namelijk het plan “verkopen”. In eerste instantie aan jouw sales/marketing collega’s en vervolgens ook richting de retailer waar jij idealiter als gelijkwaardige partner van sales om tafel zit.

Om jou te helpen (nog meer) in de drivers seat te komen, hebben wij een speciale training ontwikkeld om jouw effectiviteit te boosten. Na het volgen van de training sta jij sterker in je schoenen en ben je nog beter in staat bij te dragen aan groei in omzet en marktaandeel.

Wat leer je tijdens deze 1-daagse training:
– Inzicht in je eigen communicatie voorkeuren;
– Inzicht in de communicatie voorkeuren van jouw belangrijkste stakeholders  en hoe deze te beïnvloeden
– Inhoudelijke challenge en aanscherping van jouw plan op basis van ons Triple Win model

De training is dus een mix van persoonlijke effectiviteit en een scherp inhoudelijk plan. Zie het als de onderhandelingstraining voor jou als Category Manager!

We bieden deze training in-house op maat aan zodat de deelnemers met hun eigen plannen kunnen werken. 

In plaats van Category Manager kun je natuurlijk ook lezen Trade Marketing Manager of Customer Marketing Manager.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Monique heeft een enorme kennis van category en shopper marketing. Daarnaast is zij iemand die mensen en teams kan ontwikkelen op zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak, als ook op leiderschap. Binnen AkzoNobel heeft zij het customer marketing team ontwikkeld van een niet bestaande discipline naar een best practice team in de regio.
Kim Potters - AkzoNobel
Monique is een zeer ervaren Category Manager met veel passie en kennis voor haar vakgebied. Ze kenmerkt zich door haar resultaat gerichtheid en het innemen van een challenger rol. Daarmee haalt ze het beste naar boven bij haar team en haar collega’s.
Willem Brandt - Unilever

Persoonlijk Leiderschap Category Manager - www.gotts.nl