No Click, No Glory! Een vrijblijvende intake.


Ja, ik wil erachter komen of wij een "zing" hebben!

Als coach vind ik het belangrijk dat wij een klik hebben. Dat jij je veilig voelt bij mij. Je open kunt stellen. Het vertrouwen hebt dat ik je kan helpen met jouw vraagstuk(ken). Daarom start ik een coach traject altijd met een vrijblijvende intake. Wat dacht je van heerlijk in de buitenlucht in het bos of op het strand? Een gesprek van een uur waarin jij en ik elkaar beter leren kennen. Daarnaast gebruik ik het gesprek om al een eerste beeld van jouw hulpvraag te krijgen. Dat geeft mij de info om een inschatting kan maken van het traject. Als we de klik voelen, gaan we aan de slag en ontvang jij een voorstel van mij. De eerste coach sessie gebruiken we om je coachvraag aan te scherpen. In de volgende sessies kunnen we hier dan mee aan de slag. Is er onverhoopt geen klik, dan nemen we afscheid van elkaar en ga jij op zoek naar de coach met wie je de klik wel voelt. No Click, No Glory!

 

PS. Heb je mijn blog al gelezen over mijn coachingsstijl?

Laat hier je gegevens achter voor een vrijblijvende intake, we nemen dan snel contact met je op.
Je kunt ons natuurlijk ook bellen op 06-11 34 62 46!

Een ogenblik a.u.b. .....

No Click, No Glory! Een vrijblijvende intake. | www.gotts.nl